Alle samlinger
Investor
Monio Sparekonto
Hva er Sparekontoen i SR-Bank?
Hva er Sparekontoen i SR-Bank?
Oppdatert over en uke siden

Sparekontoen er din personlige sparekonto som ble opprettet når du lagde bruker hos Folkeinvest Formidling. Dette er kontoen du skal benytte til å betale for fremtidige investeringer, og det er her du mottar renter og avdrag. Du kan når som helst ta inn og ut av sparekontoen. Du mottar også renter på innskudd, tilsvarende som ved en vanlig bankkonto.

SR-Bank er eieren av sparekontoen, og deres side finner du HER. Du blir da også en fullverdig kunde i SpareBank 1 SR-Bank. Det er kun mulig å se transaksjoner relatert til investeringer hos oss inne på våre sider. Vi viser ikke uttak eller overføringer til kontoen, da dette ikke er relatert til investering på vår plattform. Om du ønsker å se full oversikt over transaksjoner og bevegelser kan du logge inn på SR-Bank sine sider med BankID.

Du kan ta uttak av sparekontoen ved å trykke deg inn på Min Sparekonto inne på profilen din. Du kan kun overføre til en konto du selv eier. Uttak kan gjøres både på din profil og på SR-Bank sine sider.

Ønsker du å lese mer om vilkårene til sparekontoen og hvilken tjenester kontoen tilbyr kan du gå HER. Det er kun mulig å opprette en sparekonto per personnummer.

Svarte dette på spørsmålet?