Investor
Etter tegningsperiode
Hvordan endrer jeg bankkonto for tilbakebetaling?

Ønsker du å bytte bankkonto inne på din bruker?

Oppdatert over en uke siden

Vi registrerer den første kontoen du har investert fra som konto for tilbakebetaling.

Ønsker du å motta dine utbetalinger til en annen konto? Du kan enkelt endre din bankkonto inne på din profil på www.monio.no! Direkte-link finner du HER.

Kontoen må være en aktiv og gyldig betalingskonto og du må selv være registrert som eier av den. Om kontoen nylig er opprettet forklarer dette feilen. Det kan erfaringsmessig ta rundt en uke før kontoen er registrert under riktig navn. Så snart kontoen din er klar og kontoen er synlig registrert under deg/ditt selskap i KAR-registeret, vil det kunne benyttes hos oss.