Investor
Generelt
Jeg har glemt passordet mitt, hva gjør jeg?
Oppdatert over en uke siden

Er du kunde hos oss og har glemt passordet ditt? Da kan du tilbakestille passordet ved å gå inn HER. Fyll inn epostadressen som er knyttet til din konto og trykk på den grønne pilen. Du vil straks motta en e-post med instrukser til din e-postadresse.

MERK: Dette gjelder kun om du har opprettet kontoen din med mail. Har du opprettet konto hos oss via Facebook, så må du fortsette å bruke Facebook for å logge inn.